top of page
FinTech_logo.jpg

Thu, 14 Mar

|

Vinge

SweFinTechs årsmöte 2024

Välkommen till årsmötet – där din röst formar vår förenings framtid!

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
SweFinTechs årsmöte 2024
SweFinTechs årsmöte 2024

Tid och plats

14 Mar 2024, 17:00 – 19:30

Vinge, Smålandsgatan 20, 111 46 Stockholm, Sverige

Gäster

Om evenemanget

SweFinTech går nu in i sitt åttonde verksamhetsår och växer vad gäller antalet medlemmar och aktiviteter. Samtidigt möter branschen tuffa tider vilket gör det ännu viktigare för oss att samarbeta för att göra fintechbranshen starkare.

Den 14 mars samlas vi för vårt sjunde årsmöte för att besluta om årets verksamhetsplan. Årsmötet kommer äga rum hos vår rådgivande medlem Advokatbyrån Vinge som har kontor i centrala Stockholm på Smålandsgatan 20. Evengemanget börjar kl. 17.00 med drop in och mingel och kl. 17.30 kör vi igång med årsmöteshandlingarna. Dessa beräknas vara klara senast kl. 19.30 och avslutas med efterföljande mingel med dryck och tilltugg. 

På årsmötet ska föreningen lägga 2023 till handlingarna och gå igenom verksamhetsberättelsen och årsredovisningen för 2023. Vi ska dessutom blicka framåt och besluta om styrelse för kommande år, samt om verksamhetsplan och budget. Vi är även glada att få presentera årets talare som kommer hålla ett föredrag under årsmötet, nämligen Beju Shah - Chef för BIS Nordiska Innovationcenter i Stockholm!

Alla ordinarie medlemsföretag har en röst men flera personer från varje bolag får gärna delta. Då beslutar man internt vem som ska vara ansvarig för att rösta för sitt bolag. Även rådgivande bolag har yttrande och yrkanderätt men inte rösträtt.

Är ni belägna långt från Stockholm? Hör av er till gorel.wasterlid@swefintech.se så ordnar vi så ni kan delta digital. 

OBS! Sista anmälningsdag är 11 mars

Välkomna!

Dela detta evenemang

bottom of page