top of page
FinTech_logo.jpg

Thu, 17 Nov

|

Tullvaktsvägen 15, 115 56 Stockholm, Sverige

Fintechdagen 2022

Swedish Fintech Association bjuder in till ett fintechevenemang för att samla den svenska fintechbranschen. Vi bjuder på en hel eftermiddag av inspiration och nätverkande. Boka din plats redan nu!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Fintechdagen 2022
Fintechdagen 2022

Tid och plats

17 Nov 2022, 13:00 – 18:00

Tullvaktsvägen 15, 115 56 Stockholm, Sverige

Gäster

Om evenemanget

SweFinTech är glada över att bjuda in till föreningens stora Fintechdag som går av stapeln den 17 november 2022! Tanken med eventet är att den svenska fintech-branschen ska kunna mötas, nätverka och utbyta erfarenheter.

Talare för eventet är Cecilia Skingsley, chef för BIS innovation hub, Sven Hagströmer, Grundare av Avanza Bank och ordförande för Creades, och Daniel Kjellén, grundare och vd på Tink. Utöver det får du ta del av två olika panelsamtal. En finansieringspanel som ska diskutera svenska fintechbolags finansieringsmöjligheter, och en politikerpanel som kommer att diskutera hur partierna ser på framtiden för svensk fintech! Dagen avslutas med ett samtal om trender och framtidsspaningar för fintechbranschen tillsammans med Ludwig Pettersson, CEO på Savelend, och Ann Grevelius, styrelseordförande för Opti.

Fler talare kommer att lanseras under kommande veckor.

Dagen avslutas ett mingel där det bjuds på lättare mat och dryck.

Fram till 5 oktober har anställda på SweFinTechs medlemsföretag företräde. Sedan öppnas registrering för resten av communityt! Vi har ett begränsat antal platser så boka din plats redan idag.

Biljetter

  • Fintechdag 2022

    SEK 0.00
    Sold Out
  • Reservlista

    SEK 0.00
    Sale ended

Total

SEK 0.00

Dela detta evenemang

bottom of page